TeRiMa KaSiH PeNgIkUt SeTiA

Selasa, 6 Mac 2012

I LOVE U MOM




Mak : Tahu tak kenapa mak sayang sangat kamu?
Anak : Sebab saya anak mak kan?
Mak : Tapi ada alasan yang lebih hebat daripada itu..
Anak : Apa tu mak?
Mak : Kerana boleh jadi kamu lah penyelamat ibu di kubur nanti andai malaikat sedang mahu memalu dan memukul jasad ibu nanti..
Anak : Mak! Janganlah...
Mak : Jadi anak soleh ye..mak perlukan doamu di sana nak..( Mak itu lantas mengalirkan air mata cinta :)

------------------------------------------------------------------------------------------------------------
*KASIH IBU MEMBAWA KE SYURGA*

4 ulasan:

kakcik berkata...

Bukan ringgit yang ibu pinta, hanyalah doa tulus dari anaknya...

fAiRuLLaH's de GrEaT! berkata...

mohon link ke blog saya .. tq

fAiRuLLaH's de GrEaT! berkata...

thanks.. actually saya mohon copy ayat2 mak dan anak tue untuk saya paste ke dalam blog saya.. sebak bila membacanya... :) . have a nice to :))

etuza berkata...

Asalam..
Kita akan alamai zaman emas tu,semoga ibu kita diampu nkan dosa2 lalu.

Alimaz..datanglah ke Blog Sabah ni ya..amik award istemewa..persahabatan maya..tetap dalam ingatan .

Link Within

Related Posts with Thumbnails