TeRiMa KaSiH PeNgIkUt SeTiA

Isnin, 19 Mac 2012

Happy wedding anniversary Alimaz Ron.

Alhamdulillah....

Setiap langkah kami dialam perkahwinani ni masih lagi utuh biar pun kadang- kala badai lembut menyapa.... MAsih lagi kuat tugu kepercayaan antara kami....
Maih kukuh kasih sayang yang dibina atas dasar cinta kerana ilahi.....

Terima kasih ya allah kerana memanjangkan jodoh ini...
Aku pohon pada mu Ya allah biarlah jodoh ku dengan dia sampai kesyurga....
YA Allah kau permudahkanlah perjalanan hidup kami....
Kau peliharalah zuriat kami....
Kau murahkanlah rezeki kami....
Kerana ketentuan mu aku redha dengan setiap ujian dari MU....

4 ulasan:

etuza berkata...

Asalam
Selamat hari ulang tahun perkahwianan ya.
Uncle doakan moga bertambah berkat dan utuh.
Uncle tak pernah lupa blog ( alimaz, Pn. Kamsiah dan blog Azrai ) yang pertama sekali muncul setelah uncle bina blog Etuza Warna-warna Kehidupan. Uncle tambah kini jadi Blog Pesona EWWK.
Sebab itu bila online blog anda yg ada di minda. Mungkin kah kerana anda berdua pernah membantu dalam berblog dan pernah Uncle mendapat hadiah dari alimaz. Syukran

Apa alamatnya ya..lupa dah yg lalu.

etuza berkata...

Ada ambil award kah? lihat entry lalu saya ya..saya rasa boleh senyum jg nampak ros putih tu dalam award saya..pi ambil ya..

etuza berkata...

datang lagi ya..
Semoga ada limpahan rezeki..insyaallah datanglah ya ke keningau.kena mendarat di Kota kinabalu dulu. 2 jam setengah perjalanan baru sampai ke Keningau ya..

shida berkata...

tahniah sahabat krn menjadi seorang isteri yg setia disisi suami, setia mengharungi badai bersama dan tabah dalam membesarkan anak2... Semoga terus bahagia... AMIN

Link Within

Related Posts with Thumbnails