TeRiMa KaSiH PeNgIkUt SeTiA

Jumaat, 23 Mac 2012

Exam oh exam....

Ada sesapa pernah jaga exam.... Bagi Lecturer atau cikgu tak payah cakap la tu mmg kerja diorang... Haku teknician jaga exam... tiap semester wajib plak tu... huhuhu... bosannya....

Mengantuk semua ada.... tapi nak buat macam manakan dah en bos kata termasuk dalam tugas hakiki... Kena redho je la... Sekurang-kurangnya time2 kelas tak dak ni ada la juga kerja sambilan untuk kami staff2 sokongan bahagian makmal ni kan....

Semalam mama kena jaga ptg.... Paper Bio... macam2 kerenah student.... garu kepala... main rambut... conteng Question paper la.... kaki menggedik... gelisah sana-gelisah sini... pendek kata serba tak kena... Ada yang jawab selamber... tak panggung kepala langsung... Maybe ilmu dia berkat tu yang menjawab sekejap ja dah kluar dr dewan exam...
Kyusuk.... Agaknya macam ni la keadaan mama dulu masa ambik exam.... suasana yang sunyi sepi ni la yang membuatkan mata mula lemau.... 
Nasib baik tak tertidoq.... kalau tak naya ja kena dengan en.bos... hahahah...

1 ulasan:

etuza berkata...

ala..buatlah aduan..tukar yg dah tak bole di guna..

Link Within

Related Posts with Thumbnails