TeRiMa KaSiH PeNgIkUt SeTiA

Isnin, 9 Januari 2012

Hepi besday Cewad and Cik Min.

Semalam 8/1/2012 Cewad genap 3 tahun.... Hmmmm dah besar anak mama ni.... sekejap saja rasanya.... Next year dah nak masuk sekolah.....

Today 9/1/2012 Birthday Cik Min.... Hmmmm tepat umur Cik Min 9 tahun..... wow..... dah tua I yew.... heheh member2 seumur dengan mama anak kecik2 lagi.... ada sesetengah masih belum kawin..... heheheh dah masuk tahap umur andalusia dah tu...

Cepat2 kawin friend.... rugi loooooo lambat kawin..... Lagi 10 tahun mama masuk usia 40an...... Cik Min dah 19 tahun.... Cuteri dah 17 tahun... dah habis SPM dah pun.... Cupian dah 16 tahun bakal ambik SPM ... Cewad dalam tingkatan 1..... heheh tu pun kalau mama tak branak lagi la....

Mana nak tau kot2 Allah nak bagi rezeki lagi untuk kami..... cuti 3 bulan lom pernah ambik lagi nih..... hehehe brangan.... yang 4 bradik ni pun tak larat nak kepung..... Time ni mama dengan abah leh enjoy... Boleh lah nak merantau melihat negeri orang... Insyaallah kalau Allah mengizinkan kami berpijak dibumiNYA lagi....

First place that i want to go is..... Makkah.... Itu tujuan utama bila anak2 dah besaq..... mmmmmm insyaallah.... ok selamat bekerja.... Hari ni mama tak dak kelas.... daaaa.

1 ulasan:

Imah Dinor berkata...

selamat hari jadi cewad n cik min..sama la imah pun slu bkira2 lg 15 tahun aku mngkn dah dpt cucu..hu...btuah rasanya kawin awal...

Link Within

Related Posts with Thumbnails