TeRiMa KaSiH PeNgIkUt SeTiA

Rabu, 5 Oktober 2011

Pulut tanak dan gelama masam.

Pagi ni layan pulut dengan gelama masam taboq nyoq.  .... bawak bekai mai makan kat office dengan my lovely molly friend.... Cik Puan Suzi.... lagi best bawak bekai dari makan kat kedai..... LAyannnnnnn jew....

Ni sebenarnya dan makan baru tringat nak ambik gambaq.... kiranya ni serba separuh la tinggai.... sat g kot balas plak.....

Ni pun boleh 3 org makan lagi ni.....Sapa nak mai la jemput tengok.... heheheh.... Pulut ni mama buat..... tengah pikiaq sok nak mkn pa plak....



Layan gelama masam.... bestttt.... Tulang tu sila abaikan.... dah abih sekoq tinggai lagi sekoq....
Buat makan tengahari sat gi.... Mau dok lawan nganga sat gi mengantuk....


Teh panas.... yang tak brapa panas... maklum la dok dlm ekon.....Cik Puan Suzi supply....

6 ulasan:

Wanita Bertudung Hijau berkata...

perghhhh dah lama cheq tak makan pulut dgn ikan gelama ni, nikmat dunia ni :-)

terbaekkklah :-)

azieazah berkata...

Wooooooo! Pulut tanak makan dengan nyoq dan gelama masin nih.. paberet arwah ayah saya dulu tau!

Oh sungguh teringat.

Nizam berkata...

Kene pulok dengan ekon.Tido la....

dinor's family berkata...

teringat masa d kg...mak selalu masak ni mkn ngan arwah ayah...pulut ngan ikan masin tabuq nyoq kn...

shida berkata...

hujan2 mcm ni sedap aih pulut ngn ikan gelama.... nak jugakkkk.... bila nak ajak aku berkelah sekali...

Alin's In D House berkata...

wah sedapnyer teringat plak maser duduk kat uum aritue makan ngan kawan2!

Link Within

Related Posts with Thumbnails