TeRiMa KaSiH PeNgIkUt SeTiA

Khamis, 8 September 2011

Cerita Raya ke-2.... bersama model mesin padi.

Raya ke-2 kerumah Pak Tih Abah.. Abang my MIL di Kedah.....
 Bawak habis famili Big Bro dengan 4 org askar2nya.... And famili Alimaz macam biasa 4 org jugak askar... With my MIL and MY FIL.....

Penuh rumah....

Cucu2 My FIL and MIL.....dah 8 org tu..... anak 2 jew....


MY BIG BRO (BIL) abang abah..... Model mesin padi terkini... kena la pulak mesin padi ni parking tepi rumah.... best rumah tepi bendang... redup angin sepoi2... languages... Ada pangkin best tidoq nih....


Sepupu sepapat Cewad Hafiz anak My BIL.... Cik Min... Cupian...aka John..


Lagi2 Cik Min Hafiz and Alia (BIL son and doter) tak ketinggalan Cewad my lil baby....
Tok Didah dok mintak cucu lagi.... huhuhu .. Patut ka....


Sukanya depaaaaaaaaa.... ada lagi ni Cuteri ... Azrul and baby kecik dok dalam rumah menggerutu ketupat...


Heheheheh ....


Hat ni spesel kes.....model pokok nyoq.... huh perasan macho la tu.........

5 ulasan:

kakcik berkata...

Suka tengok pemandangan di kampung. Tambah lagi ada sawah padi. :)

zulkbo berkata...

salam..
balik beraya di Kedah tempohari tak ke Jitra rumah saudara lain kerana ada hal sedkit..saya beraya di pekan Alor Setar sahaja jadi..
rindukan sawah padi sebegitu..nampak syahdu je mata memandang..

Chik Att berkata...

best kena angin bendang ...

shida berkata...

tgh tahan poko nyoq tak bg tumbang dalam petak

Abd Razak berkata...

Nape sedih jer kedua-dua muka abah dan mama tu...

Link Within

Related Posts with Thumbnails