TeRiMa KaSiH PeNgIkUt SeTiA

Khamis, 19 Mei 2011

Istiadat konvokesyen UiTM Perlis.. ke-74

TAk tau apa nak tulis..... Dah dua hari Istiadat konvokesyen UiTM Arau Perlis berlangsung..... Kiranya semalam kerja la bagi AJK yang bertugas.... sepatutnya cuti.... so bagi yang bekerja akan diberi cuti gantian.....

Dan setiap hari konvokesyen mesti ada ekspo konvokesyen..... Hmmmm kalau di universiti besar2 macam UUM... USM.... mesti meriah kan... al-maklumla masa istiadat konvo student2 masih ramai..... ye la student diploma dan degree yang masih berjalan kelas.....

Tapi nak dikatakan ekspo UiTM Arau terasa kesunyiannya..... tak meriah... sebab student dah habis periksa.... So ramai yang dah balik kampung.... Tinggal kami staff2 sokongan saja yang masih setia disini.... Pensyarah2 kebanyakan dah balik kampung bagi yang dah habis marking paper....

Dah tu nak meriah apanya..... SAtu lagi dihujung2 bulan ni sapa nak keluarkan ongkos bebanyak nak perabih kat ekspo tu.... I sendiri tengah berdikit ni.... minggu depan baru gaji.... Ala makan gaji kuli ja brapa la sangat.... LAin la Pensyarah gaji beribu.... Cikgu la ni pun gaji 2000 ++ dah....

Gaji Juruteknik bila nak naik..... Bagi yang berjaya tahniah..... Rasanya ramai jugak saudara mara blogger yang graduate disini.... Tahniah ya....  Dan selamat memeriahkan ekspo konvokesyen disini......

1 ulasan:

kakcik berkata...

Gaji kakcik pun ciput je - dapat hari ini, esok dah habis! :(

Link Within

Related Posts with Thumbnails