TeRiMa KaSiH PeNgIkUt SeTiA

Isnin, 28 Mac 2011

Alamak sorry le susah nak baca ada iklan sebelah kiri bawah yang melekat tu .

Ini komen dari

Sharinginfoz


Dan rasanya ramai jugak yang komen pasai iklan yang tergantung ni.... Emmm kalau nak ikut saya guna OPERA masa masukkan iklan ni.... Kalau guna sesapa yang pakai OPERA iklan ni akan berada ditepi ... Tak mengganggu posting... Tapi kalau guna Explorer atau yang lain2 maybe menganggu sikit sebab dia akan berada ditengah-tengah N3.....


Emmm nak buat macam mana ya.... .... Boleh bagi cadangan tak...?????

4 ulasan:

CuTeMiUt78 berkata...

eemmmm kita guna firefox pun sama gak.. ada gangguan skit.. tapi still blh baca n3 kat sini

akuanakpahang berkata...

Assalam mmg payah iklan tu kalau duk macam tu... pun gitu kalau duk kat tepi sebelah kiri.. susah juga sebab tertutup nak baca entri kalau kita guna skrin yang agak sikit kecil. Sebaiknya di letakan kat sidebar sebelah kanan lagi bagus.

mamalieyna berkata...

hehe...mmg kengkdh terasa menyibuk je iklan tu..hehe..tp ni ok je dah ha..dok tepi jer.. ^_^

Jejaka Desa berkata...

Koi buat tak kabo je....Kitnye kadang2 ter pening juge

Link Within

Related Posts with Thumbnails