TeRiMa KaSiH PeNgIkUt SeTiA

Rabu, 19 Januari 2011

Kursus CIDB... Nak pergi ke Tak nak...


Semalam mama dapat borang permohonan mengikuti kursus CIDB..... Tengah memikir jugak la ni .. nak pi ke tak nak... sebab kursus tu buat dekat pejabat CIDB Negeri Kedah..... TApi tak tau la kot pihak HEA mintak buat kat UiTM ni saja....

Kalau tak isi rasa rugi la pulak sebab tahun lepas mama tak sempat isi borang... Kes dia pensyarah (CINA) ni kata nak bagi borang lain sebab kehabisan borang masa tu... Alih2 sampai kesudah tak jugak dia bagi borang tu.... Last sekali tinggal mama sorang saja kat makmal ni yang tak memiliki green card lagi....

Emmmm rasanya abah punya green card pun dah xpired...... Amacam... isi la kot... kalau rugi pun RM50 saja.... Ish boleh makan dua hari tu.....

2 ulasan:

kak ina kl (1) berkata...

gi ajerlah jika ianya membawa manafaat

NzA berkata...

bagus kalu g cz dpt input yg baru....

Link Within

Related Posts with Thumbnails