TeRiMa KaSiH PeNgIkUt SeTiA

Isnin, 31 Januari 2011

Internet UiTM laju.... hari ni...

Maybe ada yang cuti raya cina la kot.... so rasanya UiTM sunyi la sikit hari ni.... Alhamdulillah... lapang sikit daripada kesesakan jalan la.... kesesakan dengan student suka parking motor dan kereta di mereta-rata tempat... NAk pulak hari khamis ada rokol geng ladang... Penuh dengan motor student ladang saja belakang office mama...

Sampai tak dak tempat nak parking langsung.... Sabaq je la....Satu lagi.. mail box UiTM tak penuh kot hari ni dengan isu jalan sehala yang makin hebat tentangangnya dari beberapa staf akademik dan pentadbiran yang tak suka dengan jalan sehala yang dibuat oleh pihak pengurusan UiTM ni....

Harap2 lepas raya cina ni selesai la semuanya....

6 ulasan:

cemomoi berkata...

lengang, jadik laju le semuanya sebab semua orang dah sampai kat kampung...

sahromnasrudin berkata...

student tue mesti teruk kene saman dek parking merata tempat kan

Abd Razak berkata...

السلام عليكم ورحمة الله

Hari ni kat pusat bandar memang jem sangat sebab kaum cina berpusu-pusu ke bandar untuk membeli belah..

cik bebel sentiasa berkata...

cik bebel dah cuti seminggu jugak!!!..hahahhhhahah

Miecyber berkata...

Behnyer kalau internet laju berdesup...

Amaran hujan peringkat merah di Johor

NzA berkata...

kalu sk cuti lg la jln lengang...

Link Within

Related Posts with Thumbnails