TeRiMa KaSiH PeNgIkUt SeTiA

Selasa, 14 Disember 2010

Benarkah lelaki malas nak isi borang..

HAri ni cuti... tapi cuti macam tak cuti...  banyak kerja yang nak kena buat.... Itu ini begitu begini..... Abah la ni ajak cuti... nak settle hal KWSP katanya... nampak gaya boleh ler rumah sejibik... hehe berangan la mama...

Tadi cakap nak ke ofis ambik surat... ni dah dekat setengah jam tunggu naik kematu ponggong tak mai jugak lagi.... Anyway I kat ofis la jugak ni.. tengah isi borang abah,... Kalau bab isi borang en abah mmg pemalas... Heheh sori ya abah... hakikatnya mmg begitu... segala jenis borang tak pernah abah isi... semua mama yang settlekan...

 Dah jadi macam second istri plak dah.... Lelaki memang malas nak isi borang ka... I percaya tak semuakan... Ada jugak perempuan yang malas isi borang2 segala ni... betulkan.... betul la tu....

Ish mana abah ni... ambik surat ka buat surat... Tak sabaq la mama ni... biasa la.... 


6 ulasan:

kakcik berkata...

Suami kakcik pun jenis yang tak begitu rajin bab isi-isi borang ni! :)

fikaryna berkata...

setuju2..

abah ryna pun x rajin..en.fika pun sama..huhu..

Azmiezas berkata...

tapi kebanyakannya, memang diorang malas..kita jugak yg kena isi..

kak ina kl berkata...

memang betul..kat umah ni boleh di katakan semua borang akak yang isi.

Lana~Bulu berkata...

sikit2 tu ada kebenarannya..haa

QaSeH KiTa berkata...

hahhaa.. terbalik pulak ngan kita..dalam kes ni, kita pulak jarang isi borang sebab semua apit yang isikan borang, dia yang semakkan.. sebarang attachment biasanya dia yang buatkan..rasanya mungkin dia lebih teliti kot daripada kita.
Begitu jugak kalau isi borang nak masukkan duit dan nak kluar duit.. dia jugak isikan borang..Kita biasanya akan tengok ajer.. Kadang2 rasa bersalah jugak bila terlalu dimanjakan camni..nanti bila time dia takder atau busy.. susah nak berdikari pulakkan..

Link Within

Related Posts with Thumbnails