TeRiMa KaSiH PeNgIkUt SeTiA

Jumaat, 8 Oktober 2010

Tebaloi dari Sarawak sudah sampai...

Tengahari tadi balik dari kerja mama ternampak satu poskad atas peti ais.... Dari pos MAlaysia rupanya... Diorang suruh ke pejabat pos untuk ambik barang yang dikirim....

Di sebabkan barang tu atas nama abah... so dia la yang kena ambik...

Bungkusan dari Sarawak....


Taraaaaaaaaaaa... isi dia apa lagi kalau bukan tebaloi dari sarawak.... mama order dengan kak Ahliahnizam.... (kedai ummie) .....

NAk tau sebab apa... rasanya org Sarawak dan org yang pernah ke Sarawak dan makan tebaloi ni saja yang tau rasa tebaloi ni..... Sedap.... rangup.... askar2 suka sangat....


Makan dengan kopi petang2 ni best jugak..... Lepas ni nak order Gula-gula lada hitam pulak.... Anyway adik ipar KAk Ahliahnizam ni student UiTM Arau ni.... I dah kenal dengan mertua dia.... BAik sangat... KAk Aliah bila nak datang sini... jangan lupa bagi tau awal2 kalau nak kesini... boleh kitaorang sini carikan homestay nanti...

Kami kenal dengan Kak Ahliah ni masa mula2 kami berblog..... dia antara org yang pertama menegur.... Semoga persahabatan ini berkekalan ya kak...

5 ulasan:

n0vemBer zuLu berkata...

sy pon penah beli n di pos ke rumah. sedap juga.. mcm kuih sepit =)

Ahliahnizam berkata...

Assalammualaikum wrt wbt ..

Al-hamdulillah. Tebaloi dah sampai dengan selamat, risau jugak akak kalau2 jadi serbuk .. hehehe.

Terima kasih atas sokongan Zila ye. Dan terima kasih juga atas entry ni.
I lap U la, dik ... ;D

zulkbo berkata...

Salam bertandang lagi..
moga sihat selalu orang
di sini..di berkati Allah
jua hendaknya..
menatang apa tu cik?
tak besa tengok lah..
he he..

Lana~Bulu berkata...

Lihatkan dari cara packing tu macam dah international...tapi ini baru kali pertama teman tahu perkataan tebaloi..ingatkan perkataan berbaloi tadinya..
so dah tentu tak pernah rasa lagi...

nina syakina berkata...

sdpnya... eee....

p/s:: akan kena tagged... sila jawap.. sila jawap...hihi

http://loveninasyakina.blogspot.com/2010/10/have-fun-with-tagged.html

Link Within

Related Posts with Thumbnails