TeRiMa KaSiH PeNgIkUt SeTiA

Selasa, 12 Oktober 2010

Servis dan baik pulih peralatan Ukur Kejuruteraan tergendala lagi....

Semalam satu hapa kerja tak jadi.... Ada supplyer janji nak mai semalam.... Tunggu punya tunggu alih2 dia hantaq sms cakap tak jadi....

Dia cakap bini bos dia masuk hospital nak kena operation so sebab dia datang dengan bos dia maka terpaksa la dia patah balik ke KL.....

Anyway next week dia cakap nak datang balik..... Entah betul entah tidak... tunggu je la.... dah la alat yang rosak bertimbun.... Sebab Juruteknik yang sebelum ni tak baiki.... MAu tak mau mama kena baiki jugak sebab next semester student lagi ramai yang nak guna alat....

KAdang2 rasa geram pun ada dengan supplyer ni.... kalau bab nak jual barang  cepat saja derang datang... kalau bab2 baiki alat2 yang rosak ni cukup liat nak mai.... KAlau la ada syarikat yang lain yang boleh bagi servis yang baik tak ler susah2 haku tunggu satu syarikat ni... menyusahkan betul....

Rasanya dari last semester lagi I dah buat permohonan baik pulih peralatan.... borang yang diisi pun dah naik kusam..... Call berkali-kali mintak depa mai ambik alat..... KAlau derang tak datang ambik alat macam mana nak kluarkan coatation.... Haduhhhh....;

Alat2 yang rosak bukan sikit.... mau berpuluh ribu jugak nak baiki ni.,.... Nasib ler... Semua ni student punya kerja la ....

Borang pink ni I isi dari bulan January lagi.... 

Semalam I siap buat surat kebenaran keluar peralatan lagi... kalau tak dak surat ni mampos kena tahan dengan guard....

Dok tunggu supplyer satu kerja pun tak jadi..... Tensennnnn....




Tagged semalam tu dari miss Nina Syakina... 

Sebab nak cepat sangat terus bersoal jawab... tak perkenal pun orang yang mengetagged tu... Sori ya dik akak lupa....


3 ulasan:

Webmaster@Echam berkata...

Sabaq kak sabaq... Supplier mmg camtu. Kalo ade yg liat mmg betul2 liat...

Abd Razak berkata...

Salam..:)

Sabarlah...

ainhany berkata...

salam,

ooo budget maintenance ade lagi ek?
open tender lagi..jagn kasi org yg sama jer..
Peralatan elektronik mgg mcm nie kan...kekadang biul otak jer..tpi mncabar ..betui tak??

jgn stress lagi yee..semuga selamat segala urusan

Link Within

Related Posts with Thumbnails