TeRiMa KaSiH PeNgIkUt SeTiA

Khamis, 28 Oktober 2010

Jaga Exem di Dewan Serbaguna Dahlia

Salam.... 

Hari ni walaupun badan masih tak berapa nak sihat kata org Perlis.... Mama terpaksa juga masuk kerja.. bukan apa kesnya kena jaga periksa la.... nak excuse dah terlambat sebab mama demam dari hari Sabtu lagi.... 

Mau tak mau kena masuk juga la..... Masa exem dok dengaq mama dok batuk... Satu dewan dengaq... malu pun ada.. Dah nak buat gena.... Rasanya beteraboq habis tak idea bebudak tu.... Kesian pulak... jangan ada student yang hantaq aduan kat Facebook Sahol sudah.....

Dah pagi masuk kerja petang kena masuk juga la... Tapi nasib baik mama dok dalam bilik sengsorang kena pulak dalam bilik ni ada sofa... boleh la landing2 sat...... 

Kat luaq dok dengaq sora bos..... Sat g kot dia mai sound pulak sebab tutup pintu.... Dah la hari tu mama dah kena sound dah sebab tutup pintu..... bukan apa sebabnya mama bukak aircon... kalau pintu bukak mana nak sejuknya,..... Dah bos kata jangan tutup pintu dah nak kata pa... dia bosss.....

Ishhhh dah merapu kemana dah ni.... Batuk tak brenti... bersin macam nak kluaq biji mata.... esok mama cuti lagi.... Isnin pulak jaga exem lagi..... Harap2 Isnin ni tak demam dah....

Ok rasanya cukup la mama merapu sampai sini.... tata titi tutu....

4 ulasan:

mamalieyna berkata...

looor siannya! eina pun sama batuk ni..bila batuk rasa bergegaq ja kan.siaan kt student tu..huhu..apa nak buat, dah tugas!

get well soon!

relevan berkata...

Penat tak jaga exam ni?..

zulkbo berkata...

salam..
ermmm..terbaikk,ada
elaun masyukk nanti..

luahfikiran berkata...

SALAM,
SEMOGA MAMA KEMBALI SIHAT DAN CERIA

Link Within

Related Posts with Thumbnails