TeRiMa KaSiH PeNgIkUt SeTiA

Jumaat, 22 Oktober 2010

Cuti..... Tapi menempek kat office...

Hari ni mama cuti.. saja ambik cuti ..... lagipun banyak lagi cuti berbaki... nak bawak tahun depan pun lambat lagi nak pencen.... Tak salahkan cuti rehat saja2....

LAgi pun staff makmal kejuruteraan ni tak ramai... ada dalam 5 orang... mama sorang saja prempuan.... Jadi ada dua orang staff cuti hari ni... kalau hari raya kiranya staff lelaki yang lagi 4 orang tu akan ambik cuti dalam seminggu... Makanya tinggal la mama sengsorang bekerja...

Dengaq kata nak masuk lagi 4 orang staff... TApi sampai hari ni tak nampak batang hidung depa pun.... Bukan apa next semester ramai student... TAk menang tangan nak handle sampai 2 kelas...

Harap2 ada la yang masuk bulan depan... sempat la kami nak training depa... Biasa la orang baru macam mama dulu la jugak... sementara nak pandai... Tapi bila dah pandai bulih ler blagak sikit heheheheeh....

Tak der la nak blagak just tak gaduh dah dengan orang itu dan ini... dah boleh buat sendiri semua....

Ok sampai disi ni saja... NAk potong kain tempahan baju pulak...  Petang ni mama melawat sahabat semua ya....Salam.

7 ulasan:

zulkbo berkata...

salam..
selamat bercuti..
buatlah apa yang patut..



New Entry "Hikmah Dalam Wuduk"

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o berkata...

nanti gua bagitau kat pihak penurusan supaya dikira ot

MOH KEMBARA berkata...

Salam Adik Alimaz,
Wahhh sibuk2 koje, dgn suami dan anak2, ada masa blogging dan buat biznes. Akak pun berminat buat beading dan labuci ni, tpi buat kat baju sendiri. Nakal ya anak2. Moh ziarah blog akak tapi banyak pasal kembara jer dan sekali-dua kala ada entry masak. Sila ke http://mohkembara.blogspot.com Nanti nak intai blog beading tu!

kak ina kl berkata...

tak perlah berkorban kan..

kelakar tenguk lukisan anak kamu tu..tapi kena gak displinkan mereka..kalau idak habis semua tempat dicontengnya

Lana~Bulu berkata...

elok juga cuti kalau ada masa lebih tu..dapat relax..

Luqman Al- Hakim Bin Foaad berkata...

assalam.
huhhuhu.
best ke keje situ?
xsabar lak nak merase suasana kerja.
:)

nza berkata...

wah, rajin betul...cuti2 pn smpt wat kerja lain......

Link Within

Related Posts with Thumbnails