TeRiMa KaSiH PeNgIkUt SeTiA

Rabu, 11 Ogos 2010

Jalan2 Pasar Malam RPA Arau

Salam... tak patut betul hari first puasa haku uploads gambar makanan... Hihihi tapi ni cerita petang semalam.... Balik kerja dalam pukul 6 ptg... Cik Min ajak singgah Pasar Malam dekat RPA Arau... Alaaa dekat ja dengan rumah kami....

Lagi pun petang2 ni mmg lapaq la sebab tengahari tak makan nasik.... Kenyang pagi semalam pekena nasik kandar pokok petai....

Sesak dengan student la kalau kat sini.... ingat nak buat burger sendiri ja... Cik Min la ni tak nak dia burger mama masak... nak jugak meramu kat pasar malam yang sejemput tu....ada la kot dalam 10 meja org berniaga...

Pasar malam ni time student ada ja meriah ...kalau tak geng kerja UiTM yang ramai menapau....

Ishhhh sempat lagi menyenap abah nih.... 

Sedap pulak nengok laksam ni...anyway mama tak pernah beli pun sebelum ni... tah macam mana teringin plak nengoknya..... jangan tak percaya sebungkus singgit ja.... hehehe ada la kot dalam 4 mulut.... Jadi la... 

Ha yang ni wajib beli... donat dia lembut satu RM0.25 sen... makna kata 4 biji singgit la.... 


Cik Min nak makan Kwe-tiow goreng pulak... amma tak brapa suka sebab ,.... macam tawaq ja.. selalu beli terkena... tawaq....bungkus untuk Cik Min dengan Abah...

Satey ni tengok saja yang betulnya... mama tak minat satey kalau tak kena gaya masaknya... manis....liat.... pakai tak makan la.... 


Petang ni Pasar Ramadhan la pulak...... Jangan membaziaq sudah... makan ala kadar ja...

RPa....Mata Ayer... Jejawi...KAngar...Arau....kalau nak banyak pilihan pi la Pasar Ramadhan Kangar.. dekat stadium tu... NAla punya dok ada... sampai tak tau nak makan apa.... macam2 ada....

Emmmmmmmm RPA ja la kot petang nih......

4 ulasan:

kakcik berkata...

Salam Alimaz..

selamat berpuasa. Petang ni startla pesta membeli pelbagai juadah dan janganlah hendaknya ada yang hanya menjadi habuan tong sampah. :)

relevan berkata...

Selamat berpuasa..

mamalieyna berkata...

hehe..sempat snap2 depa ni nooh..murah makanan kt sana..sini? haihh jgn tanya la..huhu..

Selamat berpuasa!^_^

fnd berkata...

Rindu pasar malam RPA...

fndrocka.wordpress.com

Link Within

Related Posts with Thumbnails