TeRiMa KaSiH PeNgIkUt SeTiA

Jumaat, 20 Ogos 2010

Daging McDonald tidak halal


Ramai yang suka makan McD kan.... Kat Perlis ni tak dak McD... selalu  org luar datang Perlis macam pensyarah... student....selalu merungut yang Perlis ni kuno la.... tak dak kelas la... macam2 lagi la... sebab di Perlis ni tak dak McD... tak dak pasaraya besar... tak dak Clinique.... macam2 lagi la....

Tapi kami anak jati Perlis... kami suka tinggal disini... mujur jodoh kami berdua org Perlis juga... Kerja juga di sini.... Itulah kami....

Mama baca Disini pasai McD tak halal ni.... anyway maybe dah ramai yang tahu... dan mungkin juga tak ramai yang tahu... ni kami nak bagi tahu la ni... tapiiiiiii ramai yang suka makan juga.... KFC juga shubahah kan....emmmmmmm peberet kami tu... maybe lepas ni tak ke KFC la kot... nak cuba buat sendiri pulak....

heheheheheh

Apa yang penting Perlis the best walaupun Perlis ni tak dak I-SETAN... SOGO....TESCO....DLL... banyak sangat tak tertulis....

Arau pun dah makin maju... kami ni dah boleh kira tinggal di tengah bandar.... keluar kekedai tak perlu berbasikal atau berkereta... jalan kaki pun sekejap saja.....

I naik motor walaupun dekat...hehehheeh manja gitu.....

ok la nak masak mee goreng pulak jap gi untuk berbuka......


4 ulasan:

Yunus Badawi berkata...

salam.

Kat Perlis nak pergi mana2 pun senang. Adik angkat saya tinggal di Arau.

Yunus Badawi berkata...

Lari topik pulak tadi.

Jakim kata McD halal kerana mereka tak gunakan daging yg diimport dari Uruguay tu. Ramailah yg lega. Yg tak tahu langsung kisah ni pun ramai rasanya.

alia berkata...

thanks for the info..baru berhajat nak kesana..erm...nampaknya idak jadi lah

blueCITY® berkata...

salam,

saya ada gak baca berita2 ini
tapi saya mmg dah lama tak makan mcD
saya dah lama boikot pun...
alhamdulillah, tak teringin pun nak makan mcD, huhu

Link Within

Related Posts with Thumbnails