TeRiMa KaSiH PeNgIkUt SeTiA

Khamis, 15 Julai 2010

Bakal penghuni Kompleks Tun Siti Hasmah.... huhuhu mintak simpang...

Salam....semalam tak sempat nak posting... sibuk sangat dengan kelas.... dari pagi sampai petang...

Pasai tajuk kat atas tu bukan apa... ni kes Ahad minggu lepas masa kenduri rumah Tok Didah.... mama dengan abah jenguk Tok Nyang... Lepak2 rumah Tok Nyang sampai petang...

 Tak dak apa nak buat nampak wheel chair Tok Nyang punya... memula mama naik dengan Cewad.... then abah nampak dia pun teringin nak naik...

Abah tak snap gambar mama dengan wheel chair... Masa abah naik mama ambik kesempatan la snap gambar dia... hehhehehe siap buat muka kesian lagi.... Ala2 orang tua yang ditinggalkan anak kat rumah kebajikan... kata abah... mama harap anak2 mama dengan abah tak buat la kami macam tu....

Huhuhu sedih pun ada....

Tengok boleh buat muka Toya... kui3...

Cik Min balik dari rumah kenduri nampak abah naik wheel chair dia pulak nak tolak.... huh lelama lingkup wheel chair Tok Nyang....

Last sekali askar2 pulak ambik giliran Abah tukang tolak.... Dah jadi mainan askar2 pulak dah....... Cupian masa ni tengah tidur tak sihat macam nak demam.... Cuteri dengan baju pun tak dak.. Cewad pun sama baju tak mau nak pakai langsung....

Cewad kalau balik rumah Tok Nyang mmg suka bebas.... sebab bawah rumah Tok Nyang bersimen... So senang la dia nak merantau.... Kalau kat rumah asyik kena kurung saja....

5 ulasan:

relevan berkata...

Memang nampak sebijik macam orang sakit tahap kritikal bapa cewad tu..

zns berkata...

hik hik..main2 pulak...tengok wheel chair tuh..teringat arwah abah..zanas pernah bawak abah g kedai kopi pasal dia nak ngeteh...yang spesel..arwah ngeteh kat kedai pakai wheel chair tau...:)

Abd Razak berkata...

Salam...

Tak menjadi buat muka toya tu abah

zulkbo berkata...

salam..
syoknya dok rumah kampung
boleh rolling2 lagi kat bawah
rumah tu yek..he he

Sharinginfoz berkata...

bagus anak2

Link Within

Related Posts with Thumbnails