TeRiMa KaSiH PeNgIkUt SeTiA

Rabu, 30 Jun 2010

Buang atas daun pisang.....Bayi menggigil dalam tong sampah...pilunya....

Bayi lelaki....

Juga bayi lelaki....

Baca metro pagi ni tersedu juga.... sebak hati .. dua bayi yang tak berdosa menjadi mangsa binatang yang bertopengkan manusia.... 

Eh silap manusia yang berhati binatang... ahhhh sama saja... dasar binatang...

 Kalau ada yang takbaca lagi tu pi la baca sendiri kat Metro online...muka depan pulak tu... tak bagi link pun tak pa....

Huhuhuh tengah sedih nih.... Comelnya dua2 bayi ni.... kalau bagi mama ambik....

.

8 ulasan:

Katak Gomok Sulie berkata...

ya allah..benda ni xkan abis klu manusia xde iman.....kesedaran dlm diri perlu utk elakkn benda mcm ni...hehe.. :)

kakcikseroja berkata...

Manusia makin hilang kasih sayang dan kemanusiaan! :(

ijayuji berkata...

Salam kak! sihat ke? alalalalalala...comelnyer bb tu! mmg lerrr otak kat luar kepala niiii org yg buang bayi niii, comel tuuuu... tak nak bg jer lah kat org yg nakkan bb, gonjeng betulll, ni kalau dpt tahu sapa yg buang ni harus kena gantung huh!

nza berkata...

dasyatnya sikap manusia yg dh mcm binatang......kesian tgkkn nasib bayi malang tu...dh la comei....

penjejak maya berkata...

salam,

ada psgn bertahun kahwin tiada anak tapi yg ni dibuang sahaja..

mesti punca hasil hubungan haram tapi jangan la dibuang macam tu..

sampaikan dah wujud pusat baby hatch untuk bayi spt ni..

indahhouse berkata...

salam alimaz,
napelah orang zaman skarang ni? takut sangat nak pelihara anak yg dikandung? huhu...

HaSue berkata...

salam zila..apa kaba?rindu lak lama x jenguk sini n tgk keletah anak2 zila yg comel tu...tgk entri pasal anak yg dibuang ni mmg skali pandang kite leh salahkan pembuang..2x pandang mungkin leh salahkan masyarakat yg xnak menerima org2 yg pernah buat kesilapan terlanjur..mereka yg terdesak jer sanggup buat mcm ni..kalo masih ada sokongan dr org lain mesti mereka pun x sanggup nak buang..yg pastinya bukan hak mereka nak buang bayi tu..bayi tu pun ada hak utk terus bernyawa..

Ahliahnizam berkata...

Salam ...

Akak pon baru je baca paper HM pagi ni. IIsskk .. mmg sedih sungguh la tgk gmbar baby tu. Lagi2 pulak akak baru jer bersalin ....

isskk .. mengalir air mata ni.

Link Within

Related Posts with Thumbnails