TeRiMa KaSiH PeNgIkUt SeTiA

Isnin, 31 Mei 2010

Jalan-jalan di Jom Heboh Perlis

Salam.....

Semalam (kelmarin) selepas balik dari nat (pasar pagi) Pokok Getah Pauh, mama ajak abah pi Kangar... mula-mula cuma nak pi beli barang ja kat Kangar, tak dak plan pun nak pi Jom Heboh... Alih-alih last minit mama ajak abah pi jugak Jom Heboh... Dah dekat kan... Kami merempit berdua bukan bawak askar-askar pun...

Kalau nak bawak depa (mereka) kena pi dengan kereta... payah la bawak kereta tak boleh bak menyelit langsung... Lagi pun masa mama dengan abah kluaq awai lagi dalam pukul 9.00pagi pi nat dulu ... balik hantaq barang yang dibeli kat nat tu then kami kluaq pulak... askar-askar belum bangun lagi.....

Cewad tidoq dengan Tok Chik dekat ruang tamu.... Yang bangun cuma Cuteri dengan Cik Min.... Nasib baik askar-askar tak banyak cerita... kalau tak jenuh....

Kami pi dalam pukul 10pagi awai lagi... tapi kepanasannya boleh tahan... basah baju berpeluh, tapi time ni orang tak berapa ramai.... ok la nak berjalan tak la bersesak....

Gerai-gerai tenggek orang Perlis kata... ataupun gerai-gerai tumpang banyak jugak.... Mama malas nak upload banyak-banyak gambaq... Mama upload mana yang patut ja.... Gambaq mama dengan abah tak elok malas nak upload.,....

Jom tengok la apa yang patut.....

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Kami cuma beli cenderahati ja... dua helai baju untuk mama dan abah... dan yang dalam gambar terakhir tu untuk askar-askar... untuk cewad tak beli sebab dia kecik lagi.... Tunggu besaq sikit no cewad....

Emmmm Tok Wan Cewad dah sampai semalam... nanti petang sikit upload gambaq.....

4 ulasan:

shafiq berkata...

kedai crocs 20 ringgit mesti ada..haha..


My latest entry : Tutorial Membuat Kit Kat Yang Besar Gedabak

relevan berkata...

Salam Alimaz..

Kawan tertarik ket gambar sampah sarap tu..guana yer dia orang pakai longgok gitu jer,,?

Diarihatiku1976 berkata...

crocs sekarang memana dah ada jual murah ekk

Nida berkata...

mak oiii.. banyaknya sampah...huhu

Link Within

Related Posts with Thumbnails