TeRiMa KaSiH PeNgIkUt SeTiA

Rabu, 28 April 2010

Jalan-Jalan C-Mart Arau

26/4/2010...Petang

DAh dua hari pasaraya C-Mart di buka....Abah ajak pi jalan2 bawak Cik Min lepas balik kerja.... Sambil-sambil tu boleh belu barang dapur sikit....

5 tahun lepas tempat ni hanya hutan saja....Sekejap saja dah jadi bandar.... ni cuma pasaraya dibuka lot-lot kedai di sekelilingnya belum dibuka..... Kalau dah penuh segala macam kedai kat sini rasanya Kangar akan menjadi lengang... dan Arau pulak yang akan menjadi sesak....

Dekat sangat dengan rumah kami.... Rasanya kalau Cik Min dah besar sikit tak dak masalah nak pi sendiri.... Hai susah jugak kalau dah terlalu dekat.... Ok la walau pun tak sebesar GIANT.... dan Tak semeriah Tesco.... Cukup lah sekadar ada....

KL lain segala macam bapak pasaraya ada.... Bagi kami kat Perlis yang kecik ni pun dah memadai.....Apa yang penting barang murahhhhhhhh....

Layan je lah pics. kat bawah ni.....
















7 ulasan:

bspotgurl berkata...

meriah jugak kat sana ek

kakcikseroja berkata...

Semoga perniagaan di sini akan terus berkembang maju dan memberikan kemudahan kepada masyarakat setempat juga sekitarnya...

Abd Razak berkata...

Salam..

Kemudahan untuk semua di sana

sI tEDI berkata...

dulu kat melaka ada G-mart.

sekarang mcm dah x nampak

Azmiezas berkata...

Wah,..Arau dah ada mall..

dulu2 kita org cuma lepak kat kfc kangaq saja..hehehe..

DaZzlingLilLy berkata...

wah cam besaq ja C Mart arau ni..nnt sy pon nak try ronda2 kat situ..

Solehah berkata...

oo..cepat btl membangun..kat changlun pun ada c mart..tp c mart kat arau ni nampak lg hebat.

Link Within

Related Posts with Thumbnails