TeRiMa KaSiH PeNgIkUt SeTiA

Jumaat, 23 April 2010

Contest teka baju Alimaz (Sticky mod N3 baru kat bawah....)

Photobucket

Salam....Ok mama ada buat contest dua hari lepas...teka mana satu baju mama mana satu baju abah.... Ada yang menjawab dah.... Masih lagi dibuka kepada sesapa yang sudi meneka.... Sapa teka betul ada hadiah istimewa dari Alimaz untuk anda.... bukan seorang yang teka betul...Sapa yang teka betul..tak kira la berapa orang pun ....kalau 10 orang teka betul maka 10 orang la yang akan dapat hadian dari kami....jawapannya akan mama bagi hari Jumaat ni...

Ni ada tiga orang yang dah meneka.....

hazila said...
Nak teka jugak. Putih hak mama, biru hak papa. Betoi dak?

piewahid said...
waaa... sedap nampak rojak tu!
ada koler baju abah, xde koler baju mama!

Liliyuli said...
rasanya biru baju lelaki...putih baju pompuan..hehehe

Ada sesapa lagi yang nak meneka.... hehehe saja syoq2 buat contest asyik tengok tedi ja buat contest.... Selamat menjawab...

48 ulasan:

Atiqah berkata...

putih mama biru abah
hehe..tiqah teka berdasarkan warna dominan yg laki dan pmpn sllu pkai..

❤ ~ * cik aidacomei * ~ ❤ berkata...

nak jawab jugak lah.. besenye baju yang ade kolar tu baju laki,so yang biru tu kepunyaan abah, manakala baju yang kaler putih tu kepunyaan mama..hehe...betol ke jawapan saye ni?
agak-agak dapat hadiah tak?
hehe

kakcikseroja berkata...

Ada contest ya? hmm.. kakcik nak teka terbalik dari orang lain lah.. hehehe.. tak adalah.. saja nak bagitahu yang kakcik ada kat sini saja..

biarlah orang lain yang teka.. :)

ct rahani berkata...

nak teka gak.. biru ader kolar baju abah.. putih x der kolar baju mama..

tunbegia berkata...

sungguh rajin buat contest,

salamm,

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr berkata...

kalo diikutkan baju putih yang xda kolar tu slalu popuan yang pakai dan baju berkolar lelaki yg slalu pakai..

tapi mana tau nak buat kelainan

baju biru utk mama dan baju putih utk papa

sesaja cuba teka..

hehe

ppb_ppkp berkata...

imah nak join gak..
mama punya kaler biru..
papa punya merah putih tu..
chaiyokk

kak ina kl berkata...

salam alimaz..akak teka baju putih utk papa..baju biru utk mama..

wany berkata...

salam.. nak teka juga.. putih baju abah n biru baju mama.. harap betul n dapat hadiah.. :)

♥S@R@♥ berkata...

salam singgah

sara nak try..hehe

putih utk papa,coz kt baju ni macam ada text tulis bola sepak..hehe

so biru utk mama,

wahidakhairy berkata...

nak teka jugak...kalu betol, lagi senang nak deliver kat saya...saya kat kangar perlis...hehe...

MAMA=PUTIH
ABAH=BIRU...

btol dak??

Acik berkata...

Salam..
Saya suka biru tapi rasanya mama punya warna putih + merah n abah pulak biru..

hadiah dia apa? kuetiau 'maki bini'?

Katak Ijau berkata...

elo..jengjln sini
tapi saya nak teka jugak....

putih = abah
biru = mama

betul tak eh..?

hehe

mummyseri berkata...

Salam..
nak ambil bahagian jugak ye :)
Mama;Biru
Abah;Putih

tq;)

zai kulim berkata...

salam kenal..

zai nak teka gak..


mama~putih
abah~biru

Abd Razak berkata...

Salam..

Saya cuba erk

MAMA - Putih
ABAH - Biru

Che' Pit berkata...

putih papa.. biru mama

err kalau nak teka dua kali boleh?

kalai ke dua

putih mama.. biru papa

err aci ker?

Usharapa!!! berkata...

putih abah biru mama
hehe..teka dah...

ayuselalu berkata...

nak teka gak..
biru ader kolar baju abah..
putih x der kolar baju mama..

rosilah berkata...

salam..
nak teka juga..
putih baju abah n biru baju mama.. harap2 betul

SoFiaH berkata...

MAMA=PUTIH
ABAH=BIRU...

btol dak??

sarah berkata...

SARAH JOIN GAK

TEKA NIE:MAMA=PUTIH
ABAH=BIRU...

btol kan??

izan cute berkata...

salam singgah

Izan pun nak try..hehe

putih utk papa

so biru utk mama
bye

segalanyer kuterima... berkata...

salam..
Kinah singgah nak teka
putih baju abah n biru baju mama.. harap betul n dapat hadiah.

tq

inahasan berkata...

salam alimaz.
.akak teka baju putih utk papa.
.baju biru utk mama..

inasepi berkata...

salam


baju biru utk mama dan baju putih utk papa

sesaja cuba teka..

hehe

juniza berkata...

salam kenal dari Ju

nak join gak..
mama punya kaler biru..
papa punya merah putih tu..
cau

ogy berkata...

salam

sungguh rajin buat contest,

salamm,

nak teka gak

biru abah
merah mama

taufidris berkata...

MAMA=PUTIH
ABAH=BIRU...

syakila berkata...

MAMA=PUTIH
ABAH=BIRU...

tuk kan??

Nadiah Sidek berkata...

nak teka jgk la! :D

biru abah punya..putih mama punya..

Yunus Badawi berkata...

Kalau teka 2 kali boleh tak? Mesti salah satu tu betul nanti hehehe.

Oklah kalau sekali aje saya teka yg biru tu abah punya dan yg putih tu mama punya.

Solehah berkata...

ya la kak..putih dan x da kolar baju mama..
yang biru berkolar baju abah..

etuza berkata...

Salam alimz.

Nyaris ketinggalan contest menarik ni. Sorry line internet saya awal malam ini tak berfungsi. Saya tertidur semasa menonton TV. Sebelum ,asuk tidur try dulu open PC. Awal malam tadi sempat klik EWWK kejap terus putus line.
Haha..tekaan saya abah putih, mama biru. Macam pernahlah nampak gambar alimaz pakai baju putih tu.Haha..teka saja..tak betulpun it's ok. Salam

"myheart"-abieyazaly- berkata...

salam singgah nak teka jgk la...

cek rasala hat putih tu mama punya.hat biru tu abah punya la...

betoi kot no!!!

Watierman, rmanbkr berkata...

Bismillahirahmanirrahim
Assalamualaikum...

Nak juga support "contest" ni....manalah tahu untung2 dapat hadiah kenang2an...

BIRU...MAMANYA
MERAH PUTIH....ABAHNYA!!

siti nurkhijah berkata...

salam kenal..

ct try teka je lah..

BIRU....abah
PUTIH...Mama

ok?

Hamizah berkata...

putih=mama
biru=papa

betui kan?

a.z.r.i.n.a.03.07 berkata...

Salam..


wuit ada contest..

kalau saya sendiri saya memang suka putih dan abg suka biru tapi tak sumer pomfuan suka putih pasal can see thru kann..


saya pilh :
biru untuk mama
putih untuk abah

NICK IRFAN berkata...

smua jwb biru abah dan putih mama? sy nk tukar plak nk jwb yg putih abah yg biru mama.... hehehehhee

ALoNa Cintamaniszlite berkata...

sj nak teka..

t-shirt biru tu mama punya. Sbb pempuan ni suka baju kaler gelap..supaya dia leh nampak kecik sket badannya, hehe..

Tshirt putih tu papa punya. Sebab lelaki pakai baju putih tak perlu nak pakai anak baju. Putih kan jarang sket, hehe.
Takkan mama nak pakai t-shirt putih ngan inner..paneh ler..
Tak pakai inner, pakai sarung lengan pun..tang badan tu kaler putih..nanti nampak ler anak baju segala..haha...

mamalieyna berkata...

abah punya biru
mama punya putih!

yeaa betull! ^_^

Nida berkata...

Nak mencuba jugalah..

Biru untuk abah
Putih baju mama..

hehe... suka hati je nak teka..:)

mamai berkata...

macma mana boleh terlepas contest nie

miss lolly a.k.a luvfareda berkata...

ahhh tukau lah camtu.

l0lly jawab

putih=abah.

biru=mama

wakakaka~

Azmiezas berkata...

Salam:..kita pun nak teka gak..

biru tu mama punya n putih tu abah punya,..betul tak??..heheheh..

ZiE FAUZi berkata...

kak,zie nak cuba jgk boleh..

biru akak punya..
putih abg akak punya..

blueCITY® berkata...

salam,
tak perasan lak ada kontest ni,
hehehhe..

okay ku teka gak la:

biru = abah
putih merah = mama



harap2 betul lah
hahahha

Link Within

Related Posts with Thumbnails