TeRiMa KaSiH PeNgIkUt SeTiA

Sabtu, 17 April 2010

Cerita Hal email spam....

Salam kengkawan semua..... Ni nak tanya sikit sapa pernah dapat email ni habaq mai sat.... MAma bukak email tadi dekat spam box banyak email masuk... terutamanya email mengarut tu la...benci betui...

Email ni dari sapa tak tau dia boh nama dia non non.... Sapa kenai.... KAlau nak tengok email yang dia hantaq ha ni dia email dia baca la....


Jemputan ke Seminar Keusahawanan AC Konsortium di EDC 24 April ini.
From: non non
Add to Contacts
To: azhar.shafie@yahoo.com; liena3999@gmail.com; kakibundle01@yahoo.com; ismalria_ent@yahoo.com; kowahida@yahoo.com; aliasalwi@yahoo.com.my; cendawanutara@gmail.com; firya_02@yahoo.com; cheah9395@gmail.com; alimaz_7882@yahoo.com

2 Files Download All
BANNER.jpg (88KB); 13309_109944112358711_109267799093009_189366_1450152_n.jpg (72KB)

SEMINAR KEUSAHAWANAN AC KONSORTIUM

Tempat : EDC - UUM
Tarikh :24 April 2010 Sabtu
Masa : 3.00 petang
MASUK ADALAH PERCUMA,MAKANAN DISEDIAKAN

Penerangan mengenai AC Konsortium, syarikat milik AC Mizal oleh Team Speaker AC Konsortium Khai AF yang turut dianggotai Rosma,Salima, Haziq dan lain-lain.

SMS NAMA ANDA untuk tempahan tempat atau sebarang pertanyaan

SALIMA AF 017-5380496
KHAI AF 018-2704479
ZAHARUDIN 013-4061015

Secara umum, program ini tidak memerlukan anda menjual barang,mencari ahli baru dan lain-lain.
Beli produk AC Konsortium & tunggu ganjaran anda sebanyak lima kali.
Terdapat 2 plan iaitu Plan A (RM 10,000) & Plan B (RM 1000)
Disediakan tawaran istimewa untuk penjawat kerajaan.Datang ke seminar ini untuk penerangan lanjut.

Tawaran istimewa utk penjawat kerajaan:
- Pinjaman untuk menyertai Pakej A(RM 10,000)
*Bermula 1hb April 2010, promosi dari Ac Konsortium untuk menaja bayaran bulanan Plan A selama setahun bagi pekerja sektor kerajaan akan ditamatkan. Hanya mereka yang mendaftarkan diri semasa seminar dan ditaja oleh penganjur seminar sahaja akan diberikan keistimewaan ini.

- Dapat 20 unit Gelang AC (anda boleh jual & dpt RM 20,000)

- Ganjaran Level 1(RM 18,000)
- Ganjaran Level 2(RM 144,000)
-Ganjaran Level 3 (RM 1,382,400)
-Ganjaran Level 4 (RM 10,368,000)
-Ganjaran Level 5 (RM 124,416,000)

Sebagai persediaan, anda boleh membawa dokumen berikut semasa seminar;
- Slip gaji 3 bulan
- Salinan kad pengenalan
- Surat pengesahan jawatan

www.acmizalshop.com


Plan B (RM 1000)
AC Konsortium ialah sebuah syarikat milik AC Mizal yang sedang hangat di perkatakan ketika ini.. Anda hanya perlu membeli gelang, sekali untuk seumur hidup dan anda akan menjana wang berlipat kali ganda tanpa berbuat apa-apa pun…menarik kan?

Hanya pakai gelang, tak perlu cari orang, tak perlu jual barang… tunggu je DUIT anda..

Layari www.acmizalshop.com

Anda hanya perlu bembeli gelang dengan AC Konsortium hanya sekali seumur hidup, dan akan mendapat pulangan sebanyak RM1890 - RM4juta x3....tanpa perlu buat apa2 pun...semua akan diuruskan oleh pihak AC Konsortium....

PENDAPATAN UNTUK PEMBELIAN GELANG (mewakili 3 akaun) PLAN B (RM 1000)
(pengiraan mengikut 3 akaun)
Level 1 >>> 12 akaun >>> RM 1,890.00
Level 2 >>> 144 akaun >>> RM 15,120.00
Level 3 >>> 1728 akaun >>> RM 145,152.00
Level 4 >>> 20,736 akaun >>> RM 1,088,640.00
Level 5 >>> 248,832 akaun >>> RM 13,063,680.00
-----------------------------------------------------------------------------------------------
*Ok setakat tu saja email dia..... ada sapa-sapa nak kata apa2...*

5 ulasan:

Azmiezas berkata...

Kita ada gak kekadang dapat e-mail cam ni tapi delete jer..

tak pernah baca pun,..

piewahid berkata...

salam,
masalah sejagat ni...:)

Abd Razak berkata...

Salam..

Inbox saya pun sering singgahnya spam mail camtu, abaikan jerlah..

relevan berkata...

Lain benar bunyinye email spam ni..tak ada pula kawan mendapatnya..

nj berkata...

alimaz...
kak norma kalau dapat email cenggitu...awal-awal kena delete dah...kengkadang tu tengok tajuk pun terus 'trash' kan aje...

Link Within

Related Posts with Thumbnails