TeRiMa KaSiH PeNgIkUt SeTiA

Isnin, 1 Mac 2010

Jalan-Jalan Giant Dan Singgah JO cendol Pulut

HAri Ahad Semalam.... Abah ajak jalan perabih det kat Giant Alor Setar... Maklum la kat Perlis tak dak... Saja lama tak bawak askar-askar jalan-jalan..... Abah beli khemah untuk askar-askar.... mama beli baju selai dua.... Tok Wan beli Air bed.... Tok Chik tak beli apa2 pun.... Askar-askar beli buku sorang satu.... Then turun bawah beli buah apa yang patut....

Askar-askat kena angkut dalam troli kalau tak jenuh kepung lari rata cerok... Cik Min la tukang tolak troli tu...

Balik kami singgah Jo cendol pulut.... pekena cendol pulut petang-petang ni memang best.... Order sekali cucur udang dengan nasik ayam untuk askar-askar... Tok dengan Tok Wan makan kwe-tiow sup.... Mama tak habis pun cucur udang...tak suka...bukan tak brapa minat.





Giant Alor Setar Kedah...
































Bestnya......


Tok Wan layan Kwetiow Sup...


Cik Min pun layan nasik ayam...


Belemoih habih Cuteri...




LAyan cucoq udang dengan cendol pulut...


Dah habis soping-soping...Jom Balik la no....Perut pun dah kenyang...

6 ulasan:

fikaryna berkata...

itu je kak..beli apa? huhu..

Abd Razak berkata...

Salam...

Bestnya shopping..:) Tempat saya xder Giant

Che' Pit berkata...

cendol pulut?
yummmy sodap tu..
slrrpp..

Mybabah berkata...

Salam. Kena cendol pulut dan apa-apa seangkatan dengannya memang memuaskan ketika dunia dilanda al-neno. Babah siang malam minum ais...

Azmiezas berkata...

Amboi.. jalan jauh nampak?..

sedapnya makan cendoi..musim panas2 ni kan??..slrppp..

Ena Qalinsya berkata...

adusss tingin plak makan rojak ayam nyumnyumnyum...

Link Within

Related Posts with Thumbnails