TeRiMa KaSiH PeNgIkUt SeTiA

Khamis, 31 Disember 2009

Buku Sekolah Che Min

Tarikh:28/12/2009
Masa:tengah Hari Isnin
Tempat:Sekolah Kebangsaan Oran Mata Ayer Perlis
Perkara:Che Min dah Masuk darjah satu...senin Hari tu pihak sekolah call suruh pi bli buku sekolah....


Senarai buku dan harga sekali......banyak gak buku budak darjah satu nih...


Seperti biasa...model yang semakin montel..ekekekek...


Nampak tak pak cik ber dua yang bermotosikal kat depan kereta abah tu.....abah nyaris2 nak langgaq depa...kesnya bawak motor melelong rata ...sat ketepi sat ketengah,...dok pandang apa tak tau....mujoq kena exzos mato ja sikit..abah sempat brake....kalau la bas atau lori yang dok blakang depa masa tu..agak2 anda la apa nak jadi dengan pak cik berdua tu.....

7 ulasan:

blueCITY berkata...

salam..

heeeeeeeeeee
ada yg sibuk majlis kawin
ada yg sibuk baju sekolah anak2
semua sibuk

bila la den nak sibuk gak nih
ekkekek

Watierman berkata...

Salam Alimaz....macam tu lah kan kalau ada anak2...Akak tinggal nak beli baju sekolah jer lagi...this weekend....yang lain almost settle lah kot!!!
Belanja ...jangan cakap la...sikit2 pun...jadi busut gak...
Pantang maut sebelum ajal...itu untuk Pakcik yang naik motor melelong tu!!!

mamalieyna berkata...

hehe...pakcik...pakcik...seb baik umoq panjang nooh.. ^_^

budak sekolah skrg kan, drjh 1 pun penuh beg dok gendong hari2...sian tul..

fikaryna berkata...

hmm..hero dah masuk sek eh..belanja lagi beso kalau anak lagi beso ek..kena start jimat cermat dah nih..huhu..

❤ ~ * cik aidacomei * ~ ❤ berkata...

xselamat pakcik tu
kalau bos atau lori
huhuhu

CuTeMiUt78 berkata...

eemmm byk gak ya...
ish.. sib baik la sempat ngelak.. klu tak mau kena dah moto tu..
selamat thn baru ya

^inas^ berkata...

waaahhh

semoga semua berjalan lancar...
mesti berdebar-debar dpt kwn baru.. cikgu baru... sume baaarruuu~

Link Within

Related Posts with Thumbnails