TeRiMa KaSiH PeNgIkUt SeTiA

Selasa, 29 Disember 2009

Broad Band Maxis

Tarikh:24/12/2009
Masa: Khamis...Tengah hari
Tempat: Maxis centre Arau
Perkara: Celcome broad band selalu buat perangai...sat laju sat pelan....(sekejap ok sekejap tak)... abah kadang2 naik hantu dgn celcome....dah tu hari khamis minggu lepas mama ajak abah pi BSN dekat Arau....Keluaq saja bank abah ajak pi maxis centre.....kebetulan tepi bank...ingatkan nak top up maxis...alih2 abah tanya mama nak try maxis broad band tak....ma cakap ikut abah la...tapi kena pakai line la maxis....mau tak mau kena ubah line la plak..pakai plak 50-30...baru bleh pakai broadband....nasib baik Arau ada coverage....balik guna mula2 ok la....dalam dua hari mula dah dia buat prangai macam celcome.....hampes sungguh...nasib lagi tak terminate celcome....6 bulan tuuuu baru bleh terminate.....walau pun 2 bulan free...kalau service macam hampeh gak nak wat menda....



Model maxis.....yang semakin menembamkan diri.....ekeekekeek....

-------------------------------------------------------------------------------------------
*Apa pendapat anda....stay dengan celcome atau maxis...atau cari jer yg lain..*

9 ulasan:

blueCITY berkata...

salam,

heeeeeeeee
sampai ke 2day i lum wat keputusan nak pake broad band mana satu nih.
mcm2 komen dah dgr psl celcom, maxis nih.
p1max tuh lak okay ke?
hehheheh

nak gak beli, tapi tak tahu mana best kan

mamalieyna berkata...

hermmm taktau sbb tak pnh try lain2nyer broadband..kita guna celcom..mmg cam hampeh kengkadang! tunggu pndapat org len ek ^_^

CuTeMiUt78 berkata...

eeemmmm tak tau nak beri kata putus.. sebabnya tak guna kedua2 broad band ni.. eemmm agal p1 wimax tu ok tak

Diarihatiku1976 berkata...

wah.. pas ni leh bertenet dimana-mana ekk...hanya klik jer...

Ena Qalinsya berkata...

ok ke broadband maxis tu? dedulu org kata lembab tp ena guna celcom.. lembab gak tp yg pasti sume lembab n kiter sbg pengguna yg terdesak nk gunakannya terpaksa byk bersabar huhuhuhu

sI tEDI berkata...

tuko maxis ek?
umah aku ni macam lam utan.. takut x de coverage!

Daud Mili berkata...

'potong' je kak...hahahaha...

Sharinginfoz berkata...

kadang2 tengok tempat juga kan...

Kiosk KWSP

Jom Beli Buku Sekolah Pula

CINTAMANISZ Lite berkata...

sama je ler mana2 pun. streamyx yg guna TM ni pun hampeh!! haha..

Link Within

Related Posts with Thumbnails