TeRiMa KaSiH PeNgIkUt SeTiA

Khamis, 5 November 2009

Koleksi Lawak...


Pandangan mereka yang pandai dalam isu-isu rumah tangga.
Tempat dimana kali pertama pasangan tersebut berjumpa buat pertama kali...

PANTAI
maknenyer= rumahtangga yg terbina nanti penuh damai tapi mudah bergelora... jika sesuatu berlaku..ianya pasti mengikis kasih sayang dan kebahagiaan juga adalah seperti air laut... faham2 sndrilah..

SHOPPING KOMPLEKS
maknenyer= korang berdua susah nak kaya kerana boros berbelanja...

TANDAS AWAM
maknenyer= rumahtangga yg terbina bakal dicemari ngan bau2an yg kurang mnyenangkn... kasih syg pula hanyalah setebal kertas tisu ....

RESTORAN
maknenyer= makanan akan menjadi punca korang x bahagia kerana sama2 pelahap...

PAWAGAM
maknenyer= rumahtangga korang sarat dengan adegan dramatik.. suka.. duka.. cemas...thriller... namun korang hanya mampu melihatnya...

KUBUR
maknenyer= rumahtangga anda akan sentiasa diselubungi MISTRI...

12 ulasan:

Ena Qalinsya berkata...

wakakakak kelako tol la.. dah kalo camtu kat mana tempat yg eloknye.. sume tak elok ekekke

blueCITY berkata...

salam

wakakakkakak

kalo kat taman?

heeeeeee

Mawar_berduri berkata...

hahaha....klau kat opis macammne plak? ...rumahtangga sentiase sibuk dan haru biru dari jam 8.00 pagi hingga 5.00 petang ...malam baru aman ?hihihih :)

AINANAM berkata...

kalu xpnah jumpa pertama kali..terus kena kawin je..apa sinopsis pulak?...heheheheh

fikaryna79 berkata...

kak..mmg lawak..hahaha..

Watierman berkata...

Kali pertama kat sekolah..mesti bijaksana gila lah..kami dua orang ni...macam gudang ilmu gak lah!!!

Tapi kalau dating memang tak suka pi pantai...sib-baik2x...

Suka pi shoping kompleks..padanla tak boleh nak kaya raya...sampai la pun laki bini suka soping moping ni!

nurindah berkata...

Salam kak maz,
hahhahaha. mula2 tak paham. terasa skit2, kalu ada tmpat first date yg same cam kami.
bila laast tu tgok diselubungi misteri. hadui...hahha

mamalieyna berkata...

seb baik takde dlm list..kalo tak tah apa ramalan yg bakal terjadi dgn rumahtanggaku ..hikhik..suka2 ee..

sonata anak kancil berkata...

kali pertama kat sekolah - ? sama2 belajar - sampai ke tua dok baca buku,he3x

kat pantai, shoping comp,restoren,pernah jd tempat jumpa....habis - habis la....

sI tEDI berkata...

ha ha ha ha....

sape lah yg reka perumpaan tu.

aku tak boleh blah yg last sekali..

jangna biarkan hidup anda di selubungi misteri

Nida berkata...

Salam

Simbolik betul entri nih.. hehe. Walaupun kelakar tapi sarat dengan sindiran yang sinis untuk kita fikir sama2...

Tapi rasanya ramai rumahtangga jenis PAWAGAM kot..macam2 ada...

penolong jurutera elektrik berkata...

kalau jumpa di tempat kursus camna lak???? xlengkap entri ni.... buat len!!!! I7 ohhhhh I7

Link Within

Related Posts with Thumbnails