TeRiMa KaSiH PeNgIkUt SeTiA

Jumaat, 9 Oktober 2009

Spongebob sandwich....

Gambaq pa nie emmm..nie le seni 'sandwich' macam-mavam seni hiasan makanan nie...gambaq nie ada yang dari watak kartun dan filem-filem popular...kepada ibu-ibu...yang anak tak suka makan roti...boleh le cuba buat macam nie tengok...kot-kot depa mau makan ...tak pun buat koleksi saja la...ho..ho














5 ulasan:

sI tEDI berkata...

dah buat cantik2.. x sampai ati nak makan. :)

siti nurbaiya berkata...

comel, macam tak mau makan, nak awet simpan dalam almari kaca buat hiasan

IMCurtain berkata...

Salam sejahtera,

Kami ingin menjemput anda menyertai komuniti blogger bagi mempromosikan blog anda secara PERCUMA di laman web kami. Jom berkenalan dengan blogger-blogger terkemuka dan berkongsi tips dengan mereka.

Click pada butang 'Tutorial' untuk mengetahui cara menggunakannya.

Daftar sekarang: Blogger Malaysia [Blogger's Meeting Point]

Malaysia Boleh!

syahbandar87 berkata...

sangat2 kreatif kn
:)

bspotgurl berkata...

ishk ishk, tak sanggup nak makan ahh.. rasa sayazngggg

Link Within

Related Posts with Thumbnails