TeRiMa KaSiH PeNgIkUt SeTiA

Sabtu, 3 Oktober 2009

Cupian masuk hospital....

Tarikh:02/10/2009
Masa:Petang....
Tempat:Hospital Tengku Fauziah (wad 7-kanak-kanak)
Perkara: Petang nie cupian dah buat scan...dan hasilnya...cupian alami bengkak kelenjar teroid....akibat jangkitan kuman...dan dibenarkan balik..berehat dirumah....tunggu 2 minggu.. pastu kena mai cek kat sini lagi..


Tok ngan wan cupian dok mai tengok cupian...


Penunggu setia....mama ler yang selalu kena tunggu.....abah uruskan yang lain2.


Alahaiiii....ciannyer anak mama ngan abah nih...letih sebab tak makan apa2 lagi dari pagi tadi....cuma minum milo saja.....dia kata sakit nak telan tak boleh....




-----------------------------------------------------------------------------------------
Tarikh:02/10/2009
Masa:Tengah Hari....
Tempat:Hospital tengku Fauziah (bahagian Kecemasan)(kangar)....
Perkara:Bawa cupian untuk dirujuk kat hospital Tengku Fauziah...


Cek suhu dulu...


Mama kena jadi pembantu Perubatan la...pulak...


Cek tekanan darah...cupian...


Lepas dah cek semua ....cupian kena berehat kat dalam bilik dulu sebelum DR. cek...

--------------------------------------------------------------------------------------------

Tarikh:02/10/2009
Masa:Tengah Hari....
Tempat:Klinik Faizah(kangar)....
Perkara:Pagi nie rasa badan Cupian rasa panas ....tengah hari bawa dia pi klinik faizah kangar...pastu tengok leher dia ada bonjolan(benkak)....jadi kena rujuk kat Hospital Tengku Fauziah la pulak...



Leher cupian bengkak.... dalam bulatan merah....

9 ulasan:

Yanmie berkata...

salam alimaz,

alahai ciannya dia..moga cepat sembuh buat adik cupian...

sI tEDI berkata...

bengkak tu macam mak saya juga dulu.
lagi besarlah. n keras..

lepas operation okey dah.. isi dalam tu nanah

Solehah berkata...

kesiannya cupian..semoga cepat sembuh ya..

zai berkata...

Salam Alimaz..

Alahai kesiannya kat cupian..tengok muka sedey jer..sedih plak kak zai..tapi best tgk mama dia still sporting..masih boleh posing2 ala2 gadis melayu terakhir lagi hehehe.

ZOOL@TOD berkata...

Alhamdulillah takde apa2. Saya doakan semoga Cupian cepat sembuh.

SITI RAUDAH HJ AHMAD berkata...

la sian die..ank buah kte pun pnh kne dlu..tp da buag dah...

permatahatimama berkata...

Salam..Ciannya kat Cupian..Semoga akak sekeluarga tabah menghadapi dugaan..

Mummy Dasy berkata...

Salam... siannye...get well soon ye cupian...

♥Hernee Nazir♥ berkata...

get well soon cupian..cian dia..

Link Within

Related Posts with Thumbnails