TeRiMa KaSiH PeNgIkUt SeTiA

Rabu, 23 Jun 2010

SONY TRINITRON 29" terpakai RM 100 ditawarkan.

Petang semalam ajak abah pergi stor pusat UiTM Perlis hantar borang pengeluaran barang stor... Biasa la dah dekat habis cuti ni mula kalut itu dan ini... Peralatan untuk pembelajaran student kena sediakan.... 

Alang2 dah pi tu abah ajak tengok sekali TV terpakai.... TV elok lagi cuma dah UiTM nak lupuskan tu jual la sapa yang nak....

Borang free ja.... cuma bayar deposit RM50 hinggit ja... kalau tak dapat nanti duit tu dapat balik...

Ni la TV nya mula ingatkan kecik saja... rupanya besar gedabaq.... ingat nak tibai satu taruk kat ofis.... sekali 29" daaaa abah nak try tengok satu... kalau ada rezeki leh la letak dalam bilik..... TV dah banyak kat rumah tapi gatai jugak nak letak dalam bilik.....

Harga minima yang ditawarkan.... kami tengok ramai jugak yang nak ni.... saja ja suka2.. kalau dapat ok la... kalau tak pun beli ja baru abah oiiii...... 

10 ulasan:

Kakasma berkata...

salam Ina,
waaa kalu dekat mau suh Ina amekkan aka satu..murah giler tu...

sahromnasrudin berkata...

alamak..plasma tak de ke? hehehehe

kakcikseroja berkata...

Kalau TV2 tu dalam kondisi yang masih baik, memang berbaloi2la beli dengan harga cuma RM100.00 :)

Watierman, rmanbkr berkata...

Salam Dik....Akak punya Toshiba Bomba 29" pun dah turun darjat masuk bilik tidur...semua orang tengah gila beli LCD...kan Hubby Akak suka tengok FIFA...dia siap rembat yang 40"....sampai peluh meleleh pun nampak!!..murah tu memang murah..tak tahan saiz gedabak tu makan space!Bilik tidur Akak pun dah makin sempit...sekali Home teater masuk bilik...melampau betoi..!

Beli jangan tak beli....dapur satu, bilik air satu....bilik anak2 ...ruang makan....nanti nak baiki..spare part dah tak ada...sebab tech makin maju...

rATu kEBaYA berkata...

oo.. ada jual tv terpakai jugak ye.. murah lak tu harganya.. klu boleh capai sebiji best ni..

Anif® berkata...

Wahaha.. TV Sony tu.. :D Berat TV 29 inci ni. Kalau sorang memang tak terlarat nak mengangkatnya.

NICK IRFAN berkata...

wah! giler la dorg ni xkn nk buang plak TV tu??? cantik lagi tu! besar plak! murah plak! buruk lagi tv sy... eh! jadi akak dgn abg beli ke tv tu?

zulkbo berkata...

salam..
lelong-lelong
ha ha.myk murah

Azmiezas berkata...

kalau masih boleh pakai lagi,..boleh la beli..berbaloi-baloi..kan??..

maiyah berkata...

murah tu.. nk gakkk

Link Within

Related Posts with Thumbnails